Недвижимость в Фетхие и Алании
Недвижимость в Фетхие и Алании

Главная | Регистрация | Вход
Четверг, 25.04.2024, 20:03
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Жилье в Фамагусте

Квартира в Фамагусте

Квартира с видом на море
район Сакарья
Северный Кипр
Фамагуста
Апартаменты 1+1
площадью 66.56 м.кв.
Цена 126042 £
Беспроцентная рассрочка

Sky Sakarya Life



Квартира в Оба

Квартира в Алании

Новый проект от застройщикаe
район Оба
в г. Аланья
Турция
Апартаменты 1+1
от 136000 Евро.
Удобная рассрочка

Gemstone Residence



Обратный звонок
Оставьте заявку
на обратный звонок
с Вашим запросом.
Мы обязательно
Вас наберем

ЗАКАЗАТЬ ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК

Вход на сайт
Статистика

17:45
У Туреччині нові правила продажу житла іноземцям

Процедура купівлі-продажу нерухомості в Туреччині іноземними громадянами дещо змінилася. Нові правила набули чинності з 4 березня 2019 року та стосуються обов’язкового проведення експертної оцінки об’єктів, що купуються або продаються іноземцями, в тому числі – будинків, що знаходяться на етапі будівництва.

Оновлені правила відповідають міжнародним стандартам на ринку нерухомості. Їх впровадження дозволить одержувати більш точну статистику та забезпечити ефективне оподаткування, уникнути випадків, коли в ТАПУ цілеспрямовано вказується занижена вартість житла.

Згідно із новим порядком, при оформленні документів на володіння турецькою нерухомістю іноземні громадяни зобов’язані звернутися до уповноваженого експерту для проведення незалежної оцінки. За результатами такої оцінки експерт розраховує реальну (ринкову) вартість житла та вказує її в підсумковому рапорті. Саме ця сума буде використовуватися для розрахунку податку на реєстрацію права власності, який із квітня 2019 року становитиме 4% від ринкової ціни об’єкта.

Щодо експертної оцінки нерухомості діють такі нормативи:

  • проводиться виключно ліцензованими компаніями Ради по ринках капіталу (SPK) й Агентства банківського регулювання і нагляду (BDDK);
  • є платною послугою та обходиться в середньому в 1 000 лір (залежить від району і зборів муніципалітету за видачу експертам документів на об’єкт). Вона оплачується будь-якою стороною угоди за погодженням і до подачі заяви на отримання ТАПУ;
  • експертний рапорт дійсний протягом 3-х місяців і містить в собі повну інформацію про нерухомість (кадастровий номер та площа ділянки, вид об’єкта, наявність Іскану та дозволу на використання нерухомості, обтяжень щодо неї, оціночна вартість в лірах, план і площа об’єкта, опис району розташування тощо).

Таке нововведення спричинить для іноземців відразу кілька наслідків. Так, можливе підвищення цін на нерухомість, в які забудовники закладатимуть суму податку на прибуток. Але є й позитивний момент – покупець не залишається один на один з незнайомою системою. Незалежний експерт надасть йому повну інформацію стосовно об’єкта, що додатково убезпечить від недобросовісних продавців та ріелторів.

Передбачається, що до кінця 2019-го року нові правила стануть загальнообов’язковими і поширяться також на громадян Туреччини.

Просмотров: 296 | Добавил: stmodsessa | Теги: квартиры в Турции, недвижимость Фетхие в Турции, Недвижимость Алании, недвижимость в турции, Недвижимость Алания Турция, купить ква, Недвижимость в Турции цены, недвижимость в Фетхие, купить виллу в Фетхие, недвижимость в махмутларе, недвижимость в Авсаларе, агентство недвижимости в Турции | Рейтинг: 0.0/0
Недвижимость в Турции

Квартиры и Виллы

По ценам застройщика
в Фетхие и Алании.
Выгодно купить!

Недвижимость в Алании


Вилла в Фетхие

Вилла в Олюдениз

Эксклюзивная вилла
район Олюдениз
в г. Фетхие
Турция
Вилла 5+1
Цена по запросу
Подходит для получения
гражданства Турции

Villa Icon Residence



Сайты партнеры
Календарь
«  Март 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Формы связи




Присоединяйтесь в Telegram
к нашему каналу






Недвижимость в Фетхие и Алании © Copyright 2012 - 2024

Сайт создан в системе uCoz