Недвижимость в Фетхие и Алании
Недвижимость в Фетхие и Алании

Главная | Регистрация | Вход
Суббота, 20.04.2024, 04:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Жилье в Фамагусте

Квартира в Фамагусте

Квартира с видом на море
район Сакарья
Северный Кипр
Фамагуста
Апартаменты 1+1
площадью 66.56 м.кв.
Цена 126042 £
Беспроцентная рассрочка

Sky Sakarya Life



Квартира в Оба

Квартира в Алании

Новый проект от застройщикаe
район Оба
в г. Аланья
Турция
Апартаменты 1+1
от 136000 Евро.
Удобная рассрочка

Gemstone Residence



Обратный звонок
Оставьте заявку
на обратный звонок
с Вашим запросом.
Мы обязательно
Вас наберем

ЗАКАЗАТЬ ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК

Вход на сайт
Статистика

14:44
Проект преміум класу Elite Life 8 Residence

Новий проект преміум класу Elite Life 8 Residence від відомого забудовника у мальовничому районі Каргиджак всього за 100 метрів від моря​.

Продаж апартаментів 1+1 у новому житловому комплексі Elite Life 8 Residence у Каргиджаку (Туреччина). Новий житловий комплекс розташований в районі - Каргиджак в оточенні садів, в дуже мальовничому місці, але в той же час недалеко від розвиненої інфраструктури. Комплекс відрізняється якістю споруди, гарною гідроізоляцією, видовими характеристиками (з перших поверхів відкривається панорама на місто та море).

Каргиджак є популярним курортом і знаходиться в 17 км від Аланії, а новий житловий комплекс в Каргиджаку всього в 100 метрів до моря, в 50 метрів до ринку, 100 метрів до маркету і 25 км до аеропорту Газіпаша.

У цьому районі розпочалося будівництво нового проекту Elite Life 8 Residence у кроковій доступності від берегової лінії. Сучасний проект лаконічно вписаний у загальний ландшафт. Elite Life 8 Residence у Каргиджаку поєднає в собі всі новітні технології в будівництві, комфортабельність п'ятизіркового готелю та природність найекологічнішого та мальовничого заповідного куточка Аланьї.

Житловий комплекс Elite Life 8 Residence у Каргиджаку (Аланія) складатиметься з двох житлових блоків, 4 поверхи в районі Каргиджак (Аланія). Він включає різні типи апартаментів: 1+1, 2+1, 3+1 і п'яти комерційних приміщень на ground поверсі.

Комплекс складатиметься із двох чотириповерхових блоків. Апартаменти та комерційні приміщення представлені плануваннями:

  • апартаменти 1+1, площею 56 – 67 кв.м.
  • апартаменти 2+1 дуплекс, площею від 116 – 132 кв.
  • апартаменти 3+1 дуплекс, площею 147 кв.м.
  • комерційні приміщення площею 90.6 – 104 м.кв.

Кожна квартира має вид на море! Кожна квартира має феноменально великий балкон!

У вартість апартаментів входить: кондиціонери в кожній кімнаті, електронагрівник води, кухонний гарнітур, гранітна стільниця на кухні, вбудовані шафки у ванній кімнаті, повний комплект сантехніки у ванних кімнатах, внутрішні двері американського типу, сталеві вхідні двері, керамограніт всіх кімнатах, спот-світильники у вітальні. Вікна та розсувні двері з алюмінієвим каркасом, світлодіодні системи освітлення та точкові світильники на стелях, інтернет та кабельне ТБ.

В оздобленні апартаментів будуть використані найсучасніші та якісні матеріали. Тільки перевірені постачальники та гарантія 5 років на все внутрішнє оздоблення!

Нерухомість Туреччини зазвичай приваблює покупців та туристів високими стандартами у будівництві та якістю пропонованої нерухомості.

У комплексі буде представлена ​​інфраструктура: бар біля басейну, бездротовий інтернет, відеоспостереження 24/7, дитячий басейн, зелений сад, ігрова кімната, консьєрж, ліфт, міні-клуб, відкрита парковка, відкритий басейн, релакс зона (СПА), римська парна, супутникове ТБ, фінська сауна, фітнес-центр, електрогенератор.

В рамках проекту ми пропонуємо скористатися без процентного розстрочення платежу до закінчення будівництва, при початковому внеску 25%. Дана пропозиція - чудовий варіант інвестиції в нерухомість Туреччини.

Купити нерухомість в Аланії в районі Каргиджак для відпочинку, чудове рішення для тих, хто шукає якісну, комфортну, сучасну нерухомість в тихому та красивому місці далеко від шуму доріг, готелів та міста та як хороша інвестиція.

Окрім апатртаментів 1+1 у житловому комплексі у продажу апартаменти планувань 2+1 у різних цінових категоріях. Ціни та додаткова інформація на дані апартаменти в Каргиджаку за попереднім запитом.

  • Ціна: апартаменти 1+1 площа 61.6 м.кв. - 160 400 €
  • Ціна: апартаменти 2+1 площа 116 м.кв. - 245 600 €

Зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації, вказаної на сайті через WhatsApp, Viber, Telegram.

  • Дата початку будівництва – 31.05. 2022 року.
  • Дата закінчення будівництва – 31.05. 2024 року.

Пропонуємо купити апартаменти в Каргиджаку від забудовника за привабливою ціною. Нерухомість у Каргиджаку - це чудове вкладення Ваших заощаджень.

Просмотров: 130 | Добавил: stmodsessa | Теги: нерухомість в Авсаларе, квартири в Туреччині, агентство нерухомості в Туреччині, нерухомість в Фетхіє, нерухомість Фетхіє в Туреччині, Нерухомість в Туреччині ціни, нерухомість в Махмутларе, купити квар, купити віллу в Фетхіє, Нерухомість Аланія Туреччина, Нерухомість Аланії, Нерухомість в Туреччині | Рейтинг: 0.0/0
Недвижимость в Турции

Квартиры и Виллы

По ценам застройщика
в Фетхие и Алании.
Выгодно купить!

Недвижимость в Алании


Вилла в Фетхие

Вилла в Олюдениз

Эксклюзивная вилла
район Олюдениз
в г. Фетхие
Турция
Вилла 5+1
Цена по запросу
Подходит для получения
гражданства Турции

Villa Icon Residence



Сайты партнеры
Календарь
«  Сентябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Формы связи




Присоединяйтесь в Telegram
к нашему каналу






Недвижимость в Фетхие и Алании © Copyright 2012 - 2024

Сайт создан в системе uCoz