Недвижимость в Фетхие и Алании
Недвижимость в Фетхие и Алании

Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 29.03.2024, 10:59
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Жилье в Фамагусте

Квартира в Фамагусте

Квартира с видом на море
район Сакарья
Северный Кипр
Фамагуста
Апартаменты 1+1
площадью 66.56 м.кв.
Цена 126042 £
Беспроцентная рассрочка

Sky Sakarya Life



Квартира в Оба

Квартира в Алании

Новый проект от застройщикаe
район Оба
в г. Аланья
Турция
Апартаменты 1+1
от 136000 Евро.
Удобная рассрочка

Gemstone Residence



Обратный звонок
Оставьте заявку
на обратный звонок
с Вашим запросом.
Мы обязательно
Вас наберем

ЗАКАЗАТЬ ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК

Вход на сайт
Статистика

13:05
Квартира 1+1 у районі Zeytinburnu в європейській частині Стамбула

Квартира 1+1 у районі Zeytinburnu в європейській частині Стамбула у новому проекті Mega Garden Park Residence від забудовника.

Пропонуємо до продажу квартиру 1+1 у новому проекті житлового комплексу квартир Mega Garden Park Residence, який буде розташований у мальовничому районі Zeytinburnu центральної локації міста Стамбула.

Mega Garden Park Residence являє собою комплекс, що складається з 4-х одинадцяти поверхових блоків з чудовим видом на Босфор, в них буде побудовано 528 квартир у стилях 1+1, 2+1 та 3+1. Будівництво комплексу буде завершено у четвертому кварталі 2024 року. Проект, який привертає увагу своїм центральним розташуванням, реалізується із гарантією будівництва.

Просторі квартири з дизайнерським ремонтом розташовані в одному з центрів Стамбула, що швидко розвиваються, в центральній локації районі Zeytinburnu. Площа апартаментів 1+1 варіюється від 73 квадратних метрів, а площа квартир 2+1 варіюється від 122 до 133 квадратних метрів. Площа квартир 3+1 від 176 кв. З великих вікон відкривається вид на міський краєвид та Босфор у центрі міста. Серед примітних особливостей – сучасний інтер'єр апартаментів.

Інфраструктура комплексу: на території комплексу є низка магазинів, кінотеатр, ресторани та кафе, де можна проводити дозвілля з усією родиною. Магазини розташовані за кілька хвилин ходьби від проекту.

Оздоровчий центр: критий басейн, тренажерний зал, сауна, турецький хамам, дитячий майданчик. Для зручності мешканців на території комплексу розташований паркінг.

Стамбул (Istanbul) – приголомшливе місто.Як справжня столиця, це місто багате на давню історію, неперевершену архітектуру, яка унікально поєднується з модними бутіками та розкішними ресторанами. Купити квартиру в Стамбулі, місті вабить своєю красою і неординарністю, означає зануритися в такі неповторні східні мотиви, стати їхньою частиною, заразитися добродушністю та добротою.

Завдяки зручному розташуванню в Стамбулі, поряд з історичним районом міста, Зейтінбурн є одним із найпривабливіших районів для інвесторів у сфері нерухомості. Сучасний Зейтінбурн - справжня Мекка торгівлі, царство шопінгу і центр тяжіння покупців середнього достатку. У районі є величезна кількість мальовничих фонтанів, деякі з яких справили 100-річний ювілей.

Комплекс Mega Garden Park Residence розташований у самому центрі Стамбула (Istanbul). Завдяки розташуванню в центрі міста, комплекс знаходиться в пішій доступності до кількох торгових та розважальних центрів, визначних пам'яток, медичних та навчальних закладів. Поруч розташовані основні транспортні вузли міста.

Дістатися Зейтінбурну нескладно. Достатньо спуститися в підземку або проїхати трамваєм Т1. З Еміненю сюди прямує автобус 93. Також існують маршрути 93С та 93I, від Гранд Базару та площі Таксім (відповідно).

Комплекс квартир Mega Garden Park Residence у Стамбулі вигідний через свою близькість до лікарень, торгових центрів, фінансових центрів та аеропорту та привертає увагу соціальними можливостями.

У житловому комплексі будуть представлені квартири із плануванням:

  • Апартаменти 1+1 площею (73 м. кв.)
  • Апартаменти 2+1 площею (122 – 133 м.кв.)
  • Апартаменти 3+1 площею (176 м.кв.)

Квартири здаватимуться з чистовим внутрішнім оздобленням, частково укомплектовані меблями.

Деталі квартир: якісна сантехніка та віконні блоки, вбудований кухонний гарнітур зі стільницею, вхідні двері з першокласної сталі, міжкімнатні двері, антибактеріальне настінне покриття, покриття для підлоги з високоякісної керамічної плитки.

Кожен квадратний метр квартир у цьому комплексі спроектований з використанням першокласних матеріалів та провідних брендів сектору. Будуть використані лише перевірені постачальники та гарантія 5 років на все внутрішнє оздоблення!

Ці квартири в Стамбулі відповідають усім вимогам інвесторів у нерухомість. В рамках проекту ми пропонуємо скористатися безвідсотковим розстроченням платежу, 50% авансовий платіж, розстрочка доступна до закінчення будівництва. Дана пропозиція - чудовий варіант інвестиції в нерухомість Туреччини.

Окрім апартаментів 1+1 у житловому комплексі у продажу апартаменти 2+1,3+1 у різних цінових категоріях. Ціни та додаткова інформація на дані квартири в Стамбулі за попереднім запитом.

  • Апартаменти 1+1 площа (73 м.кв.) - 284 000 € (євро)
  • Апартаменти 2+1 площа (122 м.кв.) - 481 000 € (євро)
  • Апартаменти 3+1 площа (176 м.кв.) - 685 000 € (євро)

Не відкладайте на потім, почніть вивчати ринок нерухомості в Стамбулі прямо зараз. Спеціально для вас тут відібрано найкращі варіанти сучасних житлових комплексів. Допоможемо вибрати та купити нерухомість у Стамбулі та надамо комплексні консультації щодо купівлі нерухомості в Туреччині, а також надаємо повний супровід угоди. Зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації, вказаної на сайті через WhatsApp, Viber, Telegram.

Просмотров: 109 | Добавил: stmodsessa | Теги: недвижимость в Стамбуле, квартира в Стамбуле, Недвижимость стамбул, недвижимость в турции, Недвижимость в Турции цены, Недвижимость Стамбул Турция | Рейтинг: 5.0/1
Недвижимость в Турции

Квартиры и Виллы

По ценам застройщика
в Фетхие и Алании.
Выгодно купить!

Недвижимость в Алании


Вилла в Фетхие

Вилла в Олюдениз

Эксклюзивная вилла
район Олюдениз
в г. Фетхие
Турция
Вилла 5+1
Цена по запросу
Подходит для получения
гражданства Турции

Villa Icon Residence



Сайты партнеры
Календарь
«  Ноябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Формы связи




Присоединяйтесь в Telegram
к нашему каналу






Недвижимость в Фетхие и Алании © Copyright 2012 - 2024

Сайт создан в системе uCoz