Недвижимость в Фетхие и Алании
Недвижимость в Фетхие и Алании

Главная | Регистрация | Вход
Вторник, 23.04.2024, 10:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Жилье в Фамагусте

Квартира в Фамагусте

Квартира с видом на море
район Сакарья
Северный Кипр
Фамагуста
Апартаменты 1+1
площадью 66.56 м.кв.
Цена 126042 £
Беспроцентная рассрочка

Sky Sakarya Life



Квартира в Оба

Квартира в Алании

Новый проект от застройщикаe
район Оба
в г. Аланья
Турция
Апартаменты 1+1
от 136000 Евро.
Удобная рассрочка

Gemstone Residence



Обратный звонок
Оставьте заявку
на обратный звонок
с Вашим запросом.
Мы обязательно
Вас наберем

ЗАКАЗАТЬ ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК

Вход на сайт
Статистика

13:32
апартаменти 3+1 в комплексі Rosen Park Residence в Oбa

Продаж апартаментів 3+1 в житловому комплексі Rosen Park Residence, що будується в Oбa.

Пропонується до продажу апартаменти 3+1 загальною площею 138 кв. в одному з найновіших проектів квартир в Аланії в безпечному, надійному, сучасному та зеленому проекті Rosen Park, який складатиметься з 24 апартаментів у 2 блоках. Він будується на земельній ділянці площею 3001 кв. м., з відстанню до моря 2500 метрів. На етапі будівництва Ви зможете підібрати собі квартиру на свій бюджет у цьому комплексі.

  • Початок будівництва: 01.02. 2022 р.
  • Закінчення будівництва: 01.05.2023 р.

Район Оба – престижний район Аланії, що відрізняється малоповерховою забудовою. Гарні піщані пляжі, мальовничий променад уздовж моря, вся необхідна міська інфраструктура під рукою, гіпермаркет «Метро», торговий центр «Аланіум», безліч ресторанів, невеликих магазинів, парків та дитячих майданчиків, тенісні корти та футбольні поля. Багато покупців вторинного житла з інших країн воліють купувати апартаменти в Оба через віддаленість від міського шуму.

Особливості комплексу та його інфраструктура доступна для мешканців: відкритий басейн, дитячий басейн, фітнес, сауна, парна, критий та відкритий, дитячий майданчик, зона відпочинку, бібліотека, масажний кабінет, конференц-зал, баскетбольне кільце, генератор, відкрита парковка, цілодобова охорона співробітник з охорони навколишнього середовища.

Цілодобова охорона та камера принесуть із собою нове розуміння стандартів життя. Уся внутрішня інфраструктура підійде для дорослих та дітей, сімейний комплекс підходить для цілорічного проживання.

У житловому комплексі Rosen Park Residence в Oba будуть побудовані апартаменти наступних планувань:

  • Апартаменти 2+1 стандартні з площею (83 м.кв.)
  • Апартаменти 3+1 із площею (138 м.кв.)
  • Апартаменти 3+1 дуплекс із площею (194 м.кв.)
  • Апартаменти 4+1 дуплекс із площею (268 м.кв.)

Квартири з чистовою обробкою: зовнішні двері сталеві двері з двоточковим замком, квартирний відеодомофон, квартирна натяжна стеля з декоративним прихованим світлом, інтер'єр квартири та стельова фарба марки JUTONvs, кімнатні двері американські панельні двері, вікна та розсувні двері алюміній столярні вироби, підлоги в кімнатах мм ламінат марки Çamsan або vario, кухонна стільниця з кераміки, підвісна стеля у ванній, стіни та підлоги у ванних кімнатах, душова кабіна з алюмінієвим склопакетом, вимикач і розетка з телефонною інфраструктурою для кімнат, гідроізоляція балконних підлог, балконні підлоги нековзна кераміка марки кераміка, балконні скляні перила, електрична система гарячої води, багатосистемна інфраструктура, центральна супутникова система.

Висока якість будівельних матеріалів. Відмінна, унікальна пропозиція нерухомості в Оба, для інвестицій, а також для комфортного проживання.

Ці квартири в житловому комплексі одне з рідкісних поєднань розташування, виду і ціни в Оба (Аланія). Підійде для тих, хто шукає усамітнення та спокою, а також хоче вигідно вкласти гроші у нерухомість у Туреччині. Популярність та престижність району Оба тільки зростає, що підвищує його інвестиційну привабливість.

  • Апартаменти 3+1 площею 138 м.кв. - 204 000 €

Початковий внесок 35%, а решту можна вносити кожні три місяці до закінчення проекту.

Нерухомість в Оба в житловому комплексі Rosen Park Residence ідеально підходить як інвестиції або для особистого використання під час відпустки або для постійного проживання. Найкращі ціни на апартаменти в Оба (Аланія) на сайті агентства нерухомості CTM-Group! Інвестуйте відпочиваючи!

Просмотров: 120 | Добавил: stmodsessa | Теги: нерухомість в Авсаларе, агентство нерухомості в Туреччині, нерухомість в Фетхіє, купити квар, Нерухомість Аланія Туреччина, Нерухомість в Туреччині, Нерухомість Аланії, нерухомість в Махмутларе, нерухомість Фетхіє в Туреччині, квартири в Туреччині, купити віллу в Фетхіє, Нерухомість в Туреччині ціни | Рейтинг: 0.0/0
Недвижимость в Турции

Квартиры и Виллы

По ценам застройщика
в Фетхие и Алании.
Выгодно купить!

Недвижимость в Алании


Вилла в Фетхие

Вилла в Олюдениз

Эксклюзивная вилла
район Олюдениз
в г. Фетхие
Турция
Вилла 5+1
Цена по запросу
Подходит для получения
гражданства Турции

Villa Icon Residence



Сайты партнеры
Календарь
«  Август 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Формы связи




Присоединяйтесь в Telegram
к нашему каналу






Недвижимость в Фетхие и Алании © Copyright 2012 - 2024

Сайт создан в системе uCoz