Недвижимость в Фетхие и Алании
Недвижимость в Фетхие и Алании

Главная | Регистрация | Вход
Четверг, 18.04.2024, 04:22
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Жилье в Фамагусте

Квартира в Фамагусте

Квартира с видом на море
район Сакарья
Северный Кипр
Фамагуста
Апартаменты 1+1
площадью 66.56 м.кв.
Цена 126042 £
Беспроцентная рассрочка

Sky Sakarya Life



Квартира в Оба

Квартира в Алании

Новый проект от застройщикаe
район Оба
в г. Аланья
Турция
Апартаменты 1+1
от 136000 Евро.
Удобная рассрочка

Gemstone Residence



Обратный звонок
Оставьте заявку
на обратный звонок
с Вашим запросом.
Мы обязательно
Вас наберем

ЗАКАЗАТЬ ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК

Вход на сайт
Статистика

18:39
Admiral Villas Tepe в Аланії

Продаж Admiral Villas Tepe в Аланії в комплексі вілл 4+1 в районі Тере.

Представляємо елегантний комплекс унікальних дизайнерських вілл з розкішними видовими характеристиками та привабливими умовами для покупки!

У мальовничому гірському районі Аланії – Tepe, на земельній ділянці з видатним панорамним видом, буде розпочато будівництво ультрасучасного котеджного комплексу, спроектованого у вигляді восьми приватних вілл. Це новий проект комплексу вілл, що підходить для отримання ВНЖ та чудова можливість придбати віллу в Туреччині з розстрочкою від забудовника.

Представляємо вашій увазі ексклюзивний проект елітної нерухомості в Аланії в районі Tepe - розкішні просторі вілли на закритій території, що охороняється.

У проекті земельній ділянці буде 8 вілл: Усі вілли мають приватну територію та вхід.

  1. Вілли 3,4,5 ідентичні та з однаковою інфраструктурою, трирівневі, планування 4+1, загальна площа кожного будинку 225 м.кв. В дане планування входить: вітальня, острівного типу кухня, 3 спальні, 4 ванні кімнати, гостьовий санвузол, 3 гардероби, 2 комори, сауна, фітнес, тераса з джакузі та барбекю на даху. На території: інфініті басейн, сад, альтанка, зона для відпочинку та барбекю.
  2. У проекті також буде збудовано вілли 7.8,9 загальною площею 110 м.кв. Дані вілли планування 2+1 пропонує наявність 2 спальних кімнат, вітальні, кухні острівного типу, 3 ванні кімнати. Також передбачені 2 гардероби, пральня, сауна, фітнес, тераса при вході та балкон. На території: басейн, сад, альтанка, зона для відпочинку та барбекю.
  3. Вілли 4+1, загальною площею 212 м.кв. Дане планування 4+1 пропонує наявність 3 спальних кімнат, вітальні, кухні острівного типу, 4 ванні кімнати. Також передбачені 4 гардероби, пральня, сауна, фітнес, тераса при вході та балкон. На території: басейн, сад, альтанка, зона для відпочинку та барбекю.
  4. Вілла 6, загальною площею 128 м.кв. Дана вілла планування 3+1 пропонує наявність 2 спальні, вітальні, кухні острівного типу, 3 ванні кімнати. Також передбачені 2 гардероби, пральня, сауна, фітнес, тераса при вході та балкон. На території: басейн, сад, альтанка, зона для відпочинку та барбекю.

Усі вілли мають власну територію. Вони спроектовані як приватних вілл. Усі вони мають приватні території та входи.

Вілли будуть здані з повним чистовим оздобленням з використанням високоякісних матеріалів, оригінальні вбудовані кухонні меблі, укомплектовані санвузли, джакузі, барбекю, основне та точкове освітлення, міжкімнатні двері, резервуар для води, будуть обладнані зони відпочинку на даху. А також інфраструктура для інтернету та телебачення. Ви можете бути впевнені, що при будівництві цих будинків будуть використовуватися лише матеріали найвищої якості.

Вілли розташовані в районі Tepe в Аланії! Найвідоміше місце, де можна насолодитися одними з найприголомшливіших видів у всьому турецькому Середземноморському регіоні.

Розташуйтеся на терасі біля басейну або на балконі, що виходять на південну сторону, і помилуйтеся Середземним морем та центром Аланії. Цим видом можна милуватися і ввечері, коли спалахує замок Аланії і оживає гавань.

Tepe - це престижний район Аланії, переважно забудований елітними віллами та приватними будинками, розташований на мальовничому гірському схилі. Тут найчистіше гірське повітря та чудові Середземноморські пейзажі. Ще однією перевагою цієї місцевості є швидкий доступ до центральної частини міста – лише 10 хвилин їзди.

  • Початок будівництва січень 2023 року.
  • Завершення будівництва травень 2024 року.

Забудовник зможе запропонувати план безвідсоткової оплати для цього проекту з виплатами рівними частинами (щомісяця чи щокварталу) протягом періоду будівництва. Початковий внесок 50%.

  • У проекті Admiral Villas Tepe, вілла 4+1 у номер 4, площею 225 м.кв. - Ціна - 350 000 €

Ціни та додаткова інформація на дані вілли в Аланії в районі Tepe за попереднім запитом. Зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації, вказаної на сайті через WhatsApp, Viber, Telegram.

За попереднім запитом, при оформленні інтер'єру всі предмети меблів, крім тих, що включені в проект, можуть бути зроблені за окрему плату. Кожна вілла у проекті Admiral Villas Tepe підходить для отримання турецького ВНЖ.

Нерухомість Туреччини завжди приваблює покупців та туристів високими стандартами будівництва та якістю пропонованої нерухомості.

Просмотров: 127 | Добавил: stmodsessa | Теги: купити віллу в Фетхіє, нерухомість в Фетхіє, нерухомість в Махмутларе, Нерухомість в Туреччині ціни, нерухомість в Авсаларе, Нерухомість Аланії, квартири в Туреччині, нерухомість Фетхіє в Туреччині, купити квар, агентство нерухомості в Туреччині, Нерухомість Аланія Туреччина, Нерухомість в Туреччині | Рейтинг: 5.0/1
Недвижимость в Турции

Квартиры и Виллы

По ценам застройщика
в Фетхие и Алании.
Выгодно купить!

Недвижимость в Алании


Вилла в Фетхие

Вилла в Олюдениз

Эксклюзивная вилла
район Олюдениз
в г. Фетхие
Турция
Вилла 5+1
Цена по запросу
Подходит для получения
гражданства Турции

Villa Icon Residence



Сайты партнеры
Календарь
«  Сентябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Формы связи




Присоединяйтесь в Telegram
к нашему каналу






Недвижимость в Фетхие и Алании © Copyright 2012 - 2024

Сайт создан в системе uCoz